Vezi aspecte din activitatea noastra zilnica
Mobirise Website Builder
Lucrări de refacere a buclei din zona AEM
04.10.2023

Mobirise Website Builder
Înlocuire macaz aflat la intersecția bulevardului Regele Carol I cu bulevardul Gen. Ion Dragalina

30.09.2023-01.10.2023 

Mobirise Website Builder
Curs ISU
27.07.2023

Curs de intervenție în situații de urgență pentru vatmanii, șoferii și controlorii Societății de Transport Public Timișoara
Într-o inițiativă menită să asigure siguranța și buna gestionare a situațiilor de urgență în mijloacele de transport în comun, ISU Banat a organizat, la depoul S.T.P.T. de pe bulevardul Dâmbovița, un curs de prim ajutor pentru vatmanii, șoferii și angajații din cadrul grupului de control.

Mobirise Website Builder
Curățenie stații mijloace de transport 
07.06.2023

Chiar dacă nu le-ați întâlnit pe trasee, echipele noastre se află zilnic în stațiile de raza orașului, adunând resturile lăsate în urmă de călătorii civilizați în coșurile special amplasate în stații sau cei certați cu bunul simț pentru care coșurile de gunoi sunt doar accesorii stradale.

Mobirise Website Builder
1 iunie
01.06.2023

Vaporașele STPT se pregătesc pentru plimbările de promenadă organizate cu ocazia Zilei Copiilor.

Mobirise Website Builder
Activități de întreținere
22.05.2023

Colegii din cadrul Biroului Administrativ sunt pe traseul liniei 7 pentru cosirea vegetației crescute pe lângă calea de rulare a tramvaiului.

Mobirise Website Builder
Activități de întreținere a spațiului verde
04.05.2023

Bucla de la Ciarda Roșie este, fără discuție, bucla cu cel mai generos spațiu verde dintre toate capetele de linie tramvai din Timișoara. Întreținerea acesteia presupune, pe lângă operațiunile de legate de linia cale și contact, și pe cele legate de tăierea vegetației abundente care se dezvolta perioadele de primăvară-vară.

Mobirise Website Builder
Pregatiri in week end
29.04.2023

La sfârșitul unei săptămâni în care vaporașele au transportat mii de elevi din programul "Școala Verde", colegii noștri din cadrul Secției Transport Naval se pregătesc pentru un weekend prelungit în care turiștii și timișorenii sunt așteptați la plimbări spre Ecluza Sânmihaiu Român și pe traseul consacrat între stațiile Ardealul și Mihai Viteazu

Mobirise Website Builder
Autobuzele electrice
26.04.2023

Autobuzele electrice au trecut astăzi pe la colegii noștri din Secția Transport Troleibuze care le-au igienizat, pregatindu-le pentru ieșirile în traseu.
Vă așteptăm să călătoriți cu noile vehicule pe linia 33!

Mobirise Website Builder
Lucrari la linia contact
24.04.2023

În acest sfârșit de săptămână, colegii din cadrul Secției Infrastructură au înlocuit încrucișările tramvai-troleibuz de pe strada Coriolan Brediceau(Spitalul Militar).

Mobirise Website Builder
Curățenie mijloace de transport 
20.04.2023

Echipele secțiilor de exploatare realizează curățenia mijloacelor de transport si pe parcursul zilei în funcție de prezența vehiculelor în garaj/depou.

Mobirise Website Builder
Lucrări la infrastructura liniei cale din depou
12.04.2023

Nu doar liniile din oraș au parte de lucrări de întreținere în vederea asigurării serviciului public de transport, ci și liniile aflate în depoul din bulevardul Dâmbovița. Gararea tramvaielor în perioadele de inactivitate(noaptea sau în așteptarea reparațiilor) presupune o Infrastructură bine întreținută și permanent funcțională. Mulțumim colegilor din cadrul Secției Infrastructură pentru efort și implicare.

Mobirise Website Builder
Lucrări la linia cale
25.03.2023

Echipa Secției Infrastructură a realizat în seara zilei de 24.03.2023, lucrări la linia cale de pe traseul tramvaiului 7, la intersecția cu strada Alunis. Intervenția a vizat refacerea ecartamentului și a infrastructurii liniei cale.

Mobirise Website Builder
Lucrări la linia contact
25.03.2023

In aceste zile, colegii din cadrul Secției Infrastructură au realizat reglaje la încrucișările liniilor contact de la tramvaie-troleibuze de pe raza orașului.

Mobirise Website Builder
Lucrări de toaletare a copacilor aflați în apropierea liniilor de tramvai
23.03.2023

În aceste zile, colegii din cadrul Secției Infrastructură au demarat acțiuni de verificare și toaletare a copacilor aflați pe marginea căii de rulare a tramvaielor. Scopul acestor acțiuni a fost de prevenire a daunelor pe care vegetația în creștere le poate cauza atât mijloacelor de transport, cât și liniei contact.

Mobirise Website Builder
Înlocuirea șezut scaune autobuze 
12.03.2023

În acest sfârșit de săptămână, echipele Secției Transport Auto au înlocuit o parte din sezuturile plasticate ale scaunelor din autobuze, deteriorate din cauza uzurii zilnice.

Mobirise Website Builder
Curatenie in statiile de pe Bega
10.03.2023

Tânăra echipa a Secției Transport Naval se asigura că stațiile și pontoanele STPT sunt igienizate în așteptarea călătorilor din ce în ce mai numeroși, dornici de o plimbare liniștită pe apele canalului Bega.

Mobirise Website Builder
Curatenie in bucla de intoarcere
07.03.2023

Bucla din Ciarda Roșie și zona adiacenta a fost astăzi în atenția echipelor Serviciului Administrativ care au îndepărtat cantități deloc neglijabile de peturi, doze de aluminiu și resturi alimentare.

Mobirise Website Builder
Igienizare
05.03.2023

Activitatea de curățenie a mijloacelor de transport a continuat și pe perioada acestui sfârșit de săptămână la toate secțiile din cadrul STPT.

Mobirise Website Builder
Transportul naval
03.03.2023

Vaporașele și-au reînceput călătoriile pe canalul Bega. Colegii noștri din cadrul Secției Transport Naval asigură curățenia după fiecare zi de exploatare.
Călătorii plăcute tuturor!!!

Mobirise Website Builder
Deszapezire in statiile STPT
27.02.2023

În noaptea de 26/27 februarie echipele STPT au fost prezente în stațiile mijloacelor de transport de pe raza orașului pentru îndepărtarea zăpezii depuse și împrăștierea de sare.

Mobirise Website Builder
In depoul de troleibuze
26.02.2023

Vremea de afară a impus cu prisosință igienizarea troleibuzelor. Acestea sunt pregătite pentru o nouă săptămâna

Mobirise Website Builder
Remedierea unor panouri de afisare
21.02.2023

Colegii noștri de la Biroul Tehnologia Informației sunt pe traseele mijloacelor de transport pentru remedierea panourilor informative care au fost inactive din motive tehnice.

Mobirise Website Builder
Revizia liniei de contact
19.02.2023

In noaptea de 18/19 februarie, colegii din cadrul Secției Infrastructură au realizat revizia liniei contact de pe traseul liniei de tramvai 1 cu ajutorul colegilor de la Secția Transport Tramvaie și vagonul turn din dotarea Secției.

Mobirise Website Builder
Spalare exterior Bozankaya
17.02.2023

Tramvaiele Bozankaya sunt pregătite pentru weekend-ul de deschidere a programului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023 de către echipa Secției Transport Tramvaie.

Mobirise Website Builder
Intretinerea agregat diesel
17.02.2023

Dacă nu ați avut ocazia să vedeți partea "ascunsă" a troleibuzelor, colegii de la Secția Transport Troleibuze au surprins aceste instantanee la acțiunile de spalare a motoarelor de azi, 17.02.2023

Mobirise Website Builder
Intretinerea liniei cale in depou
16.02.2023

Echipele Secției Infrastructură se ocupă zilele acestea de reparația liniei cale din cadrul Depoului Dâmbovița pentru a asigura condiții de circulație în deplină siguranță atât pentru manevrații tramvaielor, cât și pentru colegii din echipele ce lucrează pe platforma și pentru a menține integritatea tramvaielor care se află garate pe liniile din depou.

Mobirise Website Builder
Intretinere statii transport naval
16.02.2023

Pregătiri de primăvară...în curând, vaporașele se vor lansa din nou la apă. Până atunci, colegii din cadrul Secției Transport Naval au început curățenia în stațiile și pontoanele STPT.

Mobirise Website Builder
Intretinerea liniei cale
14.02.2023

In seara de 13/14 februarie, echipele Secției Infrastructură au curățat linia cale din zona Prefectură - Hotel Continental

Mobirise Website Builder
Igienizarea microbuzelor scolare
13.02.2023

Microbuzele de pe liniile școlare sunt pregătite pentru ultima săptămână înainte de vacanță...curate și igienizate pentru elevii care le folosesc zilnic ca mijloc de transport spre/dinspre școală.

Mobirise Website Builder
Igienizarea troleibuzelor
10.02.2023

Igienizarea autobuzelor folosind aparatul de spălare cu presiune ușurează munca echipei de curățenie

Mobirise Website Builder
Curatire a liniei cale
07.02.2023

În condițiile meteo actuale și a situației carosabilului, curățenia liniei cale susține buna circulație a tramvaielor pe raza orașului.

Mobirise Website Builder
Lucrari la linia cale
03.02.2023

In noaptea de 2/3 februarie, echipa Secției Infrastructură a realizat lucrări curente în rețeaua liniei cale aflate la intersecția străzii Ana Ipatescu cu strada Grădinii, linie cale care deservește liniile de tramvai 7 și 2.

Mobirise Website Builder
Igienizare in statii
02.02.2023

În seara de 01.02.2023, echipele STPT au realizat curățenie în numeroase stații de pe raza orașului.

Mobirise Website Builder
Interventie in urma unui incident rutier
31.01.2023

Ca urmare a unui accident rutier petrecut în noaptea de 30.01.2023, echipele Secției Infrastructură s-au aflat astăzi în zona Kaufland- comuna Dumbrăvița, pentru a dezafecta resturile stâlpului doborât în urma impactului. Stâlpul de susținere în cauza ancora linia contact necesară circulației liniei M14, linie metropolitană care asigură legatura între Timișoara și comuna limitrofa.

Mobirise Website Builder
Deszapezirea statiilor
27.01.2023

În cursul dimineții de 27.01, echipele STPT au fost prezente pe traseele din oraș, îndepărtând zăpadă din stațiile mijloacelor de transport.

Mobirise Website Builder
Igienizare in garaj
30.01.2023

Liniile școlare beneficiază de vehicule igienizate atât în interior, cât și în exterior, mai ales ca vremea a fost îngăduitoare în aceste zile.

Mobirise Website Builder
Inainte de igienizarea vehiculelor
14.01.2023

V-am prezentat in numeroase randuri activitatea de igienizare a vehiculelor, dar iata cum arata acestea inainte de inceperea acestei operatiuni.
Link foto la rezolutie mare.

Mobirise Website Builder
Igienizarea vehiculelor in depou
22.01.2023

Vremea a fost mai îngăduitoare astăzi și colegii de la Secția Transport Troleibuze au efectuat igienizarea mijloacelor de transport

Mobirise Website Builder
Cursuri de limba engleza
12.01.2023

O parte din colegii noștri din dispecerat, echipele de control și punctele de vânzare titluri de călătorie s-au reîntors pe băncile școlii. STPT a demarat o serie de cursuri de limba engleză care să ofere posibilitatea interacțiunii pozitive cu viitorii turiști ce se orientează spre utilizarea transportului public în vizita lor prin Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Mobirise Website Builder
Igienizare in statii
11.01.2023

Vremea neprielnica din aceste zile nu ne-a împiedicat sa continuăm curățenia în stațiile mijloacelor de transport de pe raza orașului

Vezi aspecte din activitatea noastra din 2022
Mobirise Website Builder
Autobuzele Karsan
29.12.2022

Au sosit primele autobuze electrice! Acestea ies în aceste zile în primele probe pe traseele din oraș și primesc deja aprecierile timișorenilor. Drumuri lungi și bune!

Mobirise Website Builder
Inainte de Craciun
23.12.2022

Ultimele zile din an, ne-au găsit în pregătiri pentru ieșirea Tramvaiului lui Moș Crăciun pe traseele din oraș.
Ne-am bucurat, ca în fiecare an, când am primit colinda colegilor noștri, Mile Novacovici, Frigli Marian și Ilie Cicoare, și ne-am entuziasmat de vizita propriului nostru Moș Craciun, Norbert Popovici, care se va afla alături de colegii vatmani pe Tramavaiul Moșului.

Mobirise Website Builder
Activitate Secția Transport Troleibuze
19.12.2022

Echipele Secției Transport Troleibuze s-au aflat la datorie și în acest sfârșit de săptămână. Unii au participat la curățarea vehiculelor, alții au înlocuit graficele deteriorate de pe traseele troleibuzelor.

Mobirise Website Builder
Curatire canal sina
13.12.2022

Colegii din cadrul Secției Infrastructură au desfășurat în cursul nopții trecute acțiuni de curățenie a canalului șinei pe traseele din oraș.

Mobirise Website Builder
Ridicare de la apa ambarcatiuni
10.12.2022

Vaporașele STPT se pregătesc de iernat...colegii noștri de la Secția Transport Naval ridică de la apa ambarcațiunile ce vor andoca pe platforma din bulevardul Dâmbovița. Le vom revedea la primăvară, pregătite de noi plimbări pe Canalul Bega.

Mobirise Website Builder
Igienizarea statiilor
07.12.2022

Noaptea de Sf.Nicolae a adus colegii noștri în stațiile STPT unde au curățat și igienizat atât stațiile, cât și perimetrul adiacent acestora.

Mobirise Website Builder
Lucrari la linia de contact
01.12.2022

Colegii noștri de la Secția Infrastructură lucrează chiar dacă mulți dintre noi suntem liberi în această perioadă. Zilele acestea sunt in desfășurare lucrări la rețeaua de contact de pe raza localității Ghiroda.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in depou
30.11.2022

Profităm de zilele în care tramvaiele se află în depou pentru a reuși să igienizam un număr cât mai mare de unități, fie că sunt tramvaiele noi, Bozankaya, sau cele cu vechime pe platforma din bulevardul Dâmbovița.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in garaj duminica
27.11.2022

Dacă e weekend, e timpul pentru curățenie mai serioasă...de această dată, vă prezentăm autobuzele Secției Transport Auto care au trecut cu brio proba jetului de spumă. De luni, le veți găsi pe traseele S.T.P.T. mai curate și pregătite de drum.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in depou
24.11.2022

Indiferent de vremea de afară, curățenia interioară/exterioară a troleibuzelor se realizează de echipele din cadrul Secției Transport Troleibuze. Echipați cu ținutele de iarnă, înarmați cu mopuri, lavete și soluții de curățenie, colegii noștri sunt la rampa de spălare.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in garaj
19.11.2022

Secția Transport Auto realizează igienizarea și curățenia autobuzelor și microbuzelor și la sfârșit de săptămână

Mobirise Website Builder
Lucrari la infrastructura
15.11.2022

Lucrările la linia cale din sensul giratoriu aflat la intrarea pe Calea Buziasului au fost finalizate. Colegii din Secția Infrastructură au făcut ultimele probe cu tramvaiul pe porțiunea refăcută și bucla de la A.E.M. este din nou funcțională.

Mobirise Website Builder
Lucrari la infrastructura
10.11.2022

Echipele Secției Infrastructură au demarat lucrări la linia cale din Piața Gheorghe Domasneanu în vederea îmbunătățirii siguranței în exploatare.

Mobirise Website Builder
Intretinere POS-uri
07.11.2022

P.O.S.-urile aflate în mijloacele de transport sunt verificate zilnic și defecțiunile constatate sunt remediate înainte de ieșirea în traseu a mijloacelor de transport.
Orice defecțiune a acestora, survenită în circulație, poate fi sesizată colegilor din Dispecerat-telefon 0356 803 716 și va fi remediată de către echipele noastre de intervenție.

Mobirise Website Builder
Igienizare statii
02.11.2022

Echipele STPT aflate pe traseu curăță zilnic stațiile mijloacelor de transport, adunând saci întregi de resturi aruncate pe lângă coșurile de gunoi aflate în stații.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule la sectia auto
31.10.2022

Angajatii din Secția Transport Auto realizează curățenia interioară și exterioară a mijloacelor de transport

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule si statii
30.10.2022

Colegii noștri de la toate secțiile își desfășoară activitățile de igienizare și la sfârșit de săptămână. Tramvaiele, autobuzele, troleibuzele, ambarcațiunile, stațiile de trotinete și biciclete sunt curățate și pregătite pentru săptămână viitoare.

Mobirise Website Builder
Igienizarea ambarcatiunilor si a statiilor
27.10.2022

Ambarcațiunile STPT și stațiile de pe malul Canalului Bega sunt igienizate zilnic pentru călătorii noștri

Mobirise Website Builder
Igienizarea troleibuzelor
20.10.2022

Igienizarea troleibuzelor se efectuează de către colegii noștri din cadrul Secției Transport Troleibuze, pe platforma din bulevardul Dâmbovița.

Mobirise Website Builder
Igienizarea autobuzelor
18.10.2022

Igienizarea exterioară a mijloacelor de transport se realizează cu regularitate, spălătoria profesională din cadrul Secției Transport Auto fiind de un real sprijin în munca colegilor din ehipele de curățenie.

Mobirise Website Builder
Actiuni de control
13.10.2022

Continuăm acțiunile de control și prevenție pe mijloacele de transport!
Săptămâna aceasta, colegii noștri au fost sprijiniți de agenți ai Poliției Locale Timișoara și au aplicat 55 de sancțiuni celor surprinși fără titluri de călătorie sau fără titluri de călătorie valabile.

Mobirise Website Builder
Camere de bord
11.10.2022

A inceput montarea camerelor de bord pe vehiculele ce nu sunt prevazute din fabrica cu asa ceva. Datorita multiplelor evenimente din trafic, un astfel de aparat e necesar la stabilirea vinovatiei celor implicati.

Mobirise Website Builder
Receptia noilor vagoane Bozankaya
10.10.2022

Continua procedurile de receptie a noilor vagoane, pe masura ce acestea sosesc de la producator.

Mobirise Website Builder
Vagoane noi de la Bozankaya
30.09.2022

In aceasta seara s-a descarcat cel de-al 13 vagon (1013) ce tocmai a sosit de la Berlin, unde a fost prezentat la expozitia InnoTrans 2022. Descarcarea s-a facut in zona pietei Badea Cartan.

Mai multe pe forumul societatii
Topic dedicat

Urmariti activitatea noastra si pe Facebook sau YouTube:


BacaF@2022-2023

Website Design Program