Actualizare: 21.09.2022                                                          

Vezi aspecte din activitatea noastra zilnica
Mobirise Website Builder
Lucrari la linia cale
03.02.2023

In noaptea de 2/3 februarie, echipa Secției Infrastructură a realizat lucrări curente în rețeaua liniei cale aflate la intersecția străzii Ana Ipatescu cu strada Grădinii, linie cale care deservește liniile de tramvai 7 și 2.

Mobirise Website Builder
Igienizare in statii
02.02.2023

În seara de 01.02.2023, echipele STPT au realizat curățenie în numeroase stații de pe raza orașului.

Mobirise Website Builder
Interventie in urma unui incident rutier
31.01.2023

Ca urmare a unui accident rutier petrecut în noaptea de 30.01.2023, echipele Secției Infrastructură s-au aflat astăzi în zona Kaufland- comuna Dumbrăvița, pentru a dezafecta resturile stâlpului doborât în urma impactului. Stâlpul de susținere în cauza ancora linia contact necesară circulației liniei M14, linie metropolitană care asigură legatura între Timișoara și comuna limitrofa.

Mobirise Website Builder
Deszapezirea statiilor
27.01.2023

În cursul dimineții de 27.01, echipele STPT au fost prezente pe traseele din oraș, îndepărtând zăpadă din stațiile mijloacelor de transport.

Mobirise Website Builder
Igienizare in garaj
30.01.2023

Liniile școlare beneficiază de vehicule igienizate atât în interior, cât și în exterior, mai ales ca vremea a fost îngăduitoare în aceste zile.

Mobirise Website Builder
Igienizarea vehiculelor in depou
22.01.2023

Vremea a fost mai îngăduitoare astăzi și colegii de la Secția Transport Troleibuze au efectuat igienizarea mijloacelor de transport

Mobirise Website Builder
Inainte de igienizarea vehiculelor
14.01.2023

V-am prezentat in numeroase randuri activitatea de igienizare a vehiculelor, dar iata cum arata acestea inainte de inceperea acestei operatiuni.
Link foto la rezolutie mare.

Mobirise Website Builder
Cursuri de limba engleza
12.01.2023

O parte din colegii noștri din dispecerat, echipele de control și punctele de vânzare titluri de călătorie s-au reîntors pe băncile școlii. STPT a demarat o serie de cursuri de limba engleză care să ofere posibilitatea interacțiunii pozitive cu viitorii turiști ce se orientează spre utilizarea transportului public în vizita lor prin Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Mobirise Website Builder
Igienizare in statii
11.01.2023

Vremea neprielnica din aceste zile nu ne-a împiedicat sa continuăm curățenia în stațiile mijloacelor de transport de pe raza orașului

Vezi aspecte din activitatea noastra din 2022
Mobirise Website Builder
Autobuzele Karsan
29.12.2022

Au sosit primele autobuze electrice! Acestea ies în aceste zile în primele probe pe traseele din oraș și primesc deja aprecierile timișorenilor. Drumuri lungi și bune!

Mobirise Website Builder
Inainte de Craciun
23.12.2022

Ultimele zile din an, ne-au găsit în pregătiri pentru ieșirea Tramvaiului lui Moș Crăciun pe traseele din oraș.
Ne-am bucurat, ca în fiecare an, când am primit colinda colegilor noștri, Mile Novacovici, Frigli Marian și Ilie Cicoare, și ne-am entuziasmat de vizita propriului nostru Moș Craciun, Norbert Popovici, care se va afla alături de colegii vatmani pe Tramavaiul Moșului.

Mobirise Website Builder
Activitate Secția Transport Troleibuze
19.12.2022

Echipele Secției Transport Troleibuze s-au aflat la datorie și în acest sfârșit de săptămână. Unii au participat la curățarea vehiculelor, alții au înlocuit graficele deteriorate de pe traseele troleibuzelor.

Mobirise Website Builder
Curatire canal sina
13.12.2022

Colegii din cadrul Secției Infrastructură au desfășurat în cursul nopții trecute acțiuni de curățenie a canalului șinei pe traseele din oraș.

Mobirise Website Builder
Ridicare de la apa ambarcatiuni
10.12.2022

Vaporașele STPT se pregătesc de iernat...colegii noștri de la Secția Transport Naval ridică de la apa ambarcațiunile ce vor andoca pe platforma din bulevardul Dâmbovița. Le vom revedea la primăvară, pregătite de noi plimbări pe Canalul Bega.

Mobirise Website Builder
Igienizarea statiilor
07.12.2022

Noaptea de Sf.Nicolae a adus colegii noștri în stațiile STPT unde au curățat și igienizat atât stațiile, cât și perimetrul adiacent acestora.

Mobirise Website Builder
Lucrari la linia de contact
01.12.2022

Colegii noștri de la Secția Infrastructură lucrează chiar dacă mulți dintre noi suntem liberi în această perioadă. Zilele acestea sunt in desfășurare lucrări la rețeaua de contact de pe raza localității Ghiroda.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in depou
30.11.2022

Profităm de zilele în care tramvaiele se află în depou pentru a reuși să igienizam un număr cât mai mare de unități, fie că sunt tramvaiele noi, Bozankaya, sau cele cu vechime pe platforma din bulevardul Dâmbovița.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in garaj duminica
27.11.2022

Dacă e weekend, e timpul pentru curățenie mai serioasă...de această dată, vă prezentăm autobuzele Secției Transport Auto care au trecut cu brio proba jetului de spumă. De luni, le veți găsi pe traseele S.T.P.T. mai curate și pregătite de drum.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in depou
24.11.2022

Indiferent de vremea de afară, curățenia interioară/exterioară a troleibuzelor se realizează de echipele din cadrul Secției Transport Troleibuze. Echipați cu ținutele de iarnă, înarmați cu mopuri, lavete și soluții de curățenie, colegii noștri sunt la rampa de spălare.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in garaj
19.11.2022

Secția Transport Auto realizează igienizarea și curățenia autobuzelor și microbuzelor și la sfârșit de săptămână

Mobirise Website Builder
Lucrari la infrastructura
15.11.2022

Lucrările la linia cale din sensul giratoriu aflat la intrarea pe Calea Buziasului au fost finalizate. Colegii din Secția Infrastructură au făcut ultimele probe cu tramvaiul pe porțiunea refăcută și bucla de la A.E.M. este din nou funcțională.

Mobirise Website Builder
Lucrari la infrastructura
10.11.2022

Echipele Secției Infrastructură au demarat lucrări la linia cale din Piața Gheorghe Domasneanu în vederea îmbunătățirii siguranței în exploatare.

Mobirise Website Builder
Intretinere POS-uri
07.11.2022

P.O.S.-urile aflate în mijloacele de transport sunt verificate zilnic și defecțiunile constatate sunt remediate înainte de ieșirea în traseu a mijloacelor de transport.
Orice defecțiune a acestora, survenită în circulație, poate fi sesizată colegilor din Dispecerat-telefon 0356 803 716 și va fi remediată de către echipele noastre de intervenție.

Mobirise Website Builder
Igienizare statii
02.11.2022

Echipele STPT aflate pe traseu curăță zilnic stațiile mijloacelor de transport, adunând saci întregi de resturi aruncate pe lângă coșurile de gunoi aflate în stații.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule la sectia auto
31.10.2022

Angajatii din Secția Transport Auto realizează curățenia interioară și exterioară a mijloacelor de transport

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule si statii
30.10.2022

Colegii noștri de la toate secțiile își desfășoară activitățile de igienizare și la sfârșit de săptămână. Tramvaiele, autobuzele, troleibuzele, ambarcațiunile, stațiile de trotinete și biciclete sunt curățate și pregătite pentru săptămână viitoare.

Mobirise Website Builder
Igienizarea ambarcatiunilor si a statiilor
27.10.2022

Ambarcațiunile STPT și stațiile de pe malul Canalului Bega sunt igienizate zilnic pentru călătorii noștri

Mobirise Website Builder
Igienizarea troleibuzelor
20.10.2022

Igienizarea troleibuzelor se efectuează de către colegii noștri din cadrul Secției Transport Troleibuze, pe platforma din bulevardul Dâmbovița.

Mobirise Website Builder
Igienizarea autobuzelor
18.10.2022

Igienizarea exterioară a mijloacelor de transport se realizează cu regularitate, spălătoria profesională din cadrul Secției Transport Auto fiind de un real sprijin în munca colegilor din ehipele de curățenie.

Mobirise Website Builder
Actiuni de control
13.10.2022

Continuăm acțiunile de control și prevenție pe mijloacele de transport!
Săptămâna aceasta, colegii noștri au fost sprijiniți de agenți ai Poliției Locale Timișoara și au aplicat 55 de sancțiuni celor surprinși fără titluri de călătorie sau fără titluri de călătorie valabile.

Mobirise Website Builder
Camere de bord
11.10.2022

A inceput montarea camerelor de bord pe vehiculele ce nu sunt prevazute din fabrica cu asa ceva. Datorita multiplelor evenimente din trafic, un astfel de aparat e necesar la stabilirea vinovatiei celor implicati.

Mobirise Website Builder
Receptia noilor vagoane Bozankaya
10.10.2022

Continua procedurile de receptie a noilor vagoane, pe masura ce acestea sosesc de la producator.

Mobirise Website Builder
Vagoane noi de la Bozankaya
30.09.2022

In aceasta seara s-a descarcat cel de-al 13 vagon (1013) ce tocmai a sosit de la Berlin, unde a fost prezentat la expozitia InnoTrans 2022. Descarcarea s-a facut in zona pietei Badea Cartan.

Mai multe pe forumul societatii
Topic dedicat

Urmariti activitatea noastra si pe Facebook sau YouTube:


BacaF@2022

Built with ‌

Landing Page Maker