Vezi aspecte din activitatea noastra zilnica
Mobirise Website Builder
Eveniment cultural
09.06.2024

Concert inedit pe 9 iunie! ­čÄ╗
Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â v─â invit─âm la un eveniment special duminica aceasta, ├«n 9 iunie, de la ora 11:00, la Tramvaiul Platform─â.
Pe scena tramvaiului va urca cvartetul "ARTES" al Colegiului de Arte "Sabin Dr─âgoi" din Arad, coordonat de doamna profesoar─â Dariana ├ľtv├Âs ╚Öi, pentru aceast─â ocazie special─â, sub ├«ndrumarea dirijorului prof. Jean Filip M. Preotesoiu ╚Öi a doamnei prof. Eva Ruscu.
Cvartetul este format din:
­čÄ╗ Yasemin Bahce (vioar─â) - clasa a XII-a
­čÄ╗ Carina Pirtea (violoncel) - clasa a XII-a
­čÄ╗ Alexandrina Cujba (vioar─â) - clasa a IX-a
­čÄ╗ Hannah V├ótc─â (viol─â) - clasa a IX-a
Ace╚Öti tineri talenta╚Ťi ne vor ├«nc├ónta cu un repertoriu variat, de la Edvard Grieg la Carlos Gardel.

Mobirise Website Builder
Evenimente culturale/muzicale
30.05.2024

­čÄ Concert Harpa din Tramvai
­čôů S├ómb─ât─â, de la ora 10:30
­čôŹ Tramvaiul Platforma din Pia╚Ťa Unirii
­čöŞ Recital pentru copii cu harpistele Rebeca Cornea ╚Öi Ana Maria Frent.
Magia muzicii ├«n tramvai v─â a╚Öteapt─â! ­čÄÁ
­čÄş Spectacol Sunetul Muzicii, ├«n parteneriat cu Opera Na╚Ťional─â Rom├ón─â Timi╚Öoara
­čôů S├ómb─ât─â, de la ora 12:00
­čôŹ Tramvaiul Platforma din Pia╚Ťa Unirii
­čöŞ Spectacol ├«nc├ónt─âtor organizat ├«mpreun─â cu Universitatea de Vest din Timi╚Öoara, la aniversarea a 80 de ani de existen╚Ť─â a prestigioasei institu╚Ťii de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt superior b─ân─â╚Ťean.
Haide╚Ťi s─â ascult─âm melodii minunate ├«ntr-o atmosfer─â magic!­čîč
­čÄŞ Concert de chitar─â BegaArt
­čôů S├ómb─ât─â, de la ora 19:00
­čôŹ Tramvaiul Platforma din Pia╚Ťa Unirii
­čöŞ V─â a╚Ötept─âm la o sear─â de neuitat cu muzic─â de chitar─â, perfect─â pentru ├«ntreaga familie! ­čÄÂ
­čÄĘ Activit─â╚Ťi creative ├«n Tramvaiul Turistic, ├«n colaborare cu Universitatea de ╚śtiin╚Ťele Vie╚Ťii "Regele Mihai I" din Timi╚Öoara
­čôů Duminic─â, 2 iunie, pe durata cursei de la ora 11:00
­čöŞ Creativitate ╚Öi distrac╚Ťie pentru to╚Ťi copiii!

Mobirise Website Builder
Caravana de angajare
25.05.2024

├Än perioada 20.05-24.05.2024, s-a derulat o prim─â etap─â a proiectului Caravana de angajare a STPT ├«n jude╚Ťele Timi╚Ö, Cara╚Ö-Severin, Mehedin╚Ťi, Dolj, Gorj ╚Öi Hunedoara.
OBIECTIVUL GENERAL al proiectului const─â cre╚Öterea num─ârului de conduc─âtori de bord ÔÇô autobuze, troleibuze, tramvaie, angaja╚Ťi ├«n cadrul STPT.

Mobirise Website Builder
Evenimente culturale
27.05.2024

Societatea de Transport Public Timi╚Öoara ╚Öi Facultatea de Muzic─â ╚Öi Teatru din Timi╚Öoara adreseaz─â sincere mul╚Ťumiri tuturor celor care au participat la evenimentele organizate s─âpt─âm├óna trecut─â l├óng─â Tramvaiul Platforma din Pia╚Ťa Unirii.
Studen╚Ťii Facult─â╚Ťii de Muzic─â ╚Öi Teatru Timi╚Öoara au oferit prezent─âri captivante legate de impactul muzicii ├«n via╚Ťa fiec─âruia ╚Öi un spectacol muzical inedit, cu interpret─âri ├«n stil unic al unor piese folclorice din diferite regiuni ale ╚Ť─ârii. 

Mobirise Website Builder
Eveniment cultural
15.05.2024

Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â v─â invit─âm la un nou eveniment extraordinar pe Tramvaiul Platform─â din Pia╚Ťa Unirii, sus╚Ťinut de Clarinet Camerata of Romania! 

­čôů Data: 15 mai 2024
­čĽĽ Ora: 18:00
­čôŹ Loca╚Ťie: Tramvaiul platform─â din Pia╚Ťa Unirii

Mobirise Website Builder
Prezen╚Ťi la Bursa General─â a Locurilor de Munc─â
15.05.2024

Ast─âzi suntem prezen╚Ťi la Bursa General─â a Locurilor de Munc─â de la CRAFT ╚Öi am deschis oficial por╚Ťile standului nostru! 

Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea unei noi oportunit─â╚Ťi profesionale sau te g├ónde╚Öti s─â te al─âturi echipei noastre ca ╚Öi conduc─âtor de bord, nu ezita s─â ne faci o vizit─â! Suntem aici pentru a te ├«nt├ómpina cu z├ómbetul pe buze ╚Öi cu toate informa╚Ťiile de care ai nevoie despre cum po╚Ťi s─â faci parte din familia noastr─â STPT. 

Mobirise Website Builder
Lucr─âri de refacere a buclei din zona AEM
04.10.2023

Mobirise Website Builder
├Änlocuire macaz aflat la intersec╚Ťia bulevardului Regele Carol I cu bulevardul Gen. Ion Dragalina

30.09.2023-01.10.2023 

Mobirise Website Builder
Curs ISU
27.07.2023

Curs de interven╚Ťie ├«n situa╚Ťii de urgen╚Ť─â pentru vatmanii, ╚Öoferii ╚Öi controlorii Societ─â╚Ťii de Transport Public Timi╚Öoara
├Äntr-o ini╚Ťiativ─â menit─â s─â asigure siguran╚Ťa ╚Öi buna gestionare a situa╚Ťiilor de urgen╚Ť─â ├«n mijloacele de transport ├«n comun, ISU Banat a organizat, la depoul S.T.P.T. de pe bulevardul D├ómbovi╚Ťa, un curs de prim ajutor pentru vatmanii, ╚Öoferii ╚Öi angaja╚Ťii din cadrul grupului de control.

Mobirise Website Builder
Cur─â╚Ťenie sta╚Ťii mijloace de transport 
07.06.2023

Chiar dac─â nu le-a╚Ťi ├«nt├ólnit pe trasee, echipele noastre se afl─â zilnic ├«n sta╚Ťiile de raza ora╚Öului, adun├ónd resturile l─âsate ├«n urm─â de c─âl─âtorii civiliza╚Ťi ├«n co╚Öurile special amplasate ├«n sta╚Ťii sau cei certa╚Ťi cu bunul sim╚Ť pentru care co╚Öurile de gunoi sunt doar accesorii stradale.

Mobirise Website Builder
1 iunie
01.06.2023

Vaporașele STPT se pregătesc pentru plimbările de promenadă organizate cu ocazia Zilei Copiilor.

Mobirise Website Builder
Activit─â╚Ťi de ├«ntre╚Ťinere
22.05.2023

Colegii din cadrul Biroului Administrativ sunt pe traseul liniei 7 pentru cosirea vegeta╚Ťiei crescute pe l├óng─â calea de rulare a tramvaiului.

Mobirise Website Builder
Activit─â╚Ťi de ├«ntre╚Ťinere a spa╚Ťiului verde
04.05.2023

Bucla de la Ciarda Ro╚Öie este, f─âr─â discu╚Ťie, bucla cu cel mai generos spa╚Ťiu verde dintre toate capetele de linie tramvai din Timi╚Öoara. ├Äntre╚Ťinerea acesteia presupune, pe l├óng─â opera╚Ťiunile de legate de linia cale ╚Öi contact, ╚Öi pe cele legate de t─âierea vegeta╚Ťiei abundente care se dezvolta perioadele de prim─âvar─â-var─â.

Mobirise Website Builder
Pregatiri in week end
29.04.2023

La sf├ór╚Öitul unei s─âpt─âm├óni ├«n care vapora╚Öele au transportat mii de elevi din programul "╚ścoala Verde", colegii no╚Ötri din cadrul Sec╚Ťiei Transport Naval se preg─âtesc pentru un weekend prelungit ├«n care turi╚Ötii ╚Öi timi╚Öorenii sunt a╚Ötepta╚Ťi la plimb─âri spre Ecluza S├ónmihaiu Rom├ón ╚Öi pe traseul consacrat ├«ntre sta╚Ťiile Ardealul ╚Öi Mihai Viteazu

Mobirise Website Builder
Autobuzele electrice
26.04.2023

Autobuzele electrice au trecut ast─âzi pe la colegii no╚Ötri din Sec╚Ťia Transport Troleibuze care le-au igienizat, pregatindu-le pentru ie╚Öirile ├«n traseu.
V─â a╚Ötept─âm s─â c─âl─âtori╚Ťi cu noile vehicule pe linia 33!

Mobirise Website Builder
Lucrari la linia contact
24.04.2023

├Än acest sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â, colegii din cadrul Sec╚Ťiei Infrastructur─â au ├«nlocuit ├«ncruci╚Ö─ârile tramvai-troleibuz de pe strada Coriolan Brediceau(Spitalul Militar).

Mobirise Website Builder
Cur─â╚Ťenie mijloace de transport 
20.04.2023

Echipele sec╚Ťiilor de exploatare realizeaz─â cur─â╚Ťenia mijloacelor de transport si pe parcursul zilei ├«n func╚Ťie de prezen╚Ťa vehiculelor ├«n garaj/depou.

Mobirise Website Builder
Lucr─âri la infrastructura liniei cale din depou
12.04.2023

Nu doar liniile din ora╚Ö au parte de lucr─âri de ├«ntre╚Ťinere ├«n vederea asigur─ârii serviciului public de transport, ci ╚Öi liniile aflate ├«n depoul din bulevardul D├ómbovi╚Ťa. Gararea tramvaielor ├«n perioadele de inactivitate(noaptea sau ├«n a╚Öteptarea repara╚Ťiilor) presupune o Infrastructur─â bine ├«ntre╚Ťinut─â ╚Öi permanent func╚Ťional─â. Mul╚Ťumim colegilor din cadrul Sec╚Ťiei Infrastructur─â pentru efort ╚Öi implicare.

Mobirise Website Builder
Lucr─âri la linia cale
25.03.2023

Echipa Sec╚Ťiei Infrastructur─â a realizat ├«n seara zilei de 24.03.2023, lucr─âri la linia cale de pe traseul tramvaiului 7, la intersec╚Ťia cu strada Alunis. Interven╚Ťia a vizat refacerea ecartamentului ╚Öi a infrastructurii liniei cale.

Mobirise Website Builder
Lucr─âri la linia contact
25.03.2023

In aceste zile, colegii din cadrul Sec╚Ťiei Infrastructur─â au realizat reglaje la ├«ncruci╚Ö─ârile liniilor contact de la tramvaie-troleibuze de pe raza ora╚Öului.

Mobirise Website Builder
Lucr─âri de toaletare a copacilor afla╚Ťi ├«n apropierea liniilor de tramvai
23.03.2023

├Än aceste zile, colegii din cadrul Sec╚Ťiei Infrastructur─â au demarat ac╚Ťiuni de verificare ╚Öi toaletare a copacilor afla╚Ťi pe marginea c─âii de rulare a tramvaielor. Scopul acestor ac╚Ťiuni a fost de prevenire a daunelor pe care vegeta╚Ťia ├«n cre╚Ötere le poate cauza at├ót mijloacelor de transport, c├ót ╚Öi liniei contact.

Mobirise Website Builder
├Änlocuirea ╚Öezut scaune autobuze 
12.03.2023

├Än acest sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â, echipele Sec╚Ťiei Transport Auto au ├«nlocuit o parte din sezuturile plasticate ale scaunelor din autobuze, deteriorate din cauza uzurii zilnice.

Mobirise Website Builder
Curatenie in statiile de pe Bega
10.03.2023

T├ón─âra echipa a Sec╚Ťiei Transport Naval se asigura c─â sta╚Ťiile ╚Öi pontoanele STPT sunt igienizate ├«n a╚Öteptarea c─âl─âtorilor din ce ├«n ce mai numero╚Öi, dornici de o plimbare lini╚Ötit─â pe apele canalului Bega.

Mobirise Website Builder
Curatenie in bucla de intoarcere
07.03.2023

Bucla din Ciarda Ro╚Öie ╚Öi zona adiacenta a fost ast─âzi ├«n aten╚Ťia echipelor Serviciului Administrativ care au ├«ndep─ârtat cantit─â╚Ťi deloc neglijabile de peturi, doze de aluminiu ╚Öi resturi alimentare.

Mobirise Website Builder
Igienizare
05.03.2023

Activitatea de cur─â╚Ťenie a mijloacelor de transport a continuat ╚Öi pe perioada acestui sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â la toate sec╚Ťiile din cadrul STPT.

Mobirise Website Builder
Transportul naval
03.03.2023

Vapora╚Öele ╚Öi-au re├«nceput c─âl─âtoriile pe canalul Bega. Colegii no╚Ötri din cadrul Sec╚Ťiei Transport Naval asigur─â cur─â╚Ťenia dup─â fiecare zi de exploatare.
C─âl─âtorii pl─âcute tuturor!!!

Mobirise Website Builder
Deszapezire in statiile STPT
27.02.2023

├Än noaptea de 26/27 februarie echipele STPT au fost prezente ├«n sta╚Ťiile mijloacelor de transport de pe raza ora╚Öului pentru ├«ndep─ârtarea z─âpezii depuse ╚Öi ├«mpr─â╚Ötierea de sare.

Mobirise Website Builder
In depoul de troleibuze
26.02.2023

Vremea de afar─â a impus cu prisosin╚Ť─â igienizarea troleibuzelor. Acestea sunt preg─âtite pentru o nou─â s─âpt─âm├óna

Mobirise Website Builder
Remedierea unor panouri de afisare
21.02.2023

Colegii no╚Ötri de la Biroul Tehnologia Informa╚Ťiei sunt pe traseele mijloacelor de transport pentru remedierea panourilor informative care au fost inactive din motive tehnice.

Mobirise Website Builder
Revizia liniei de contact
19.02.2023

In noaptea de 18/19 februarie, colegii din cadrul Sec╚Ťiei Infrastructur─â au realizat revizia liniei contact de pe traseul liniei de tramvai 1 cu ajutorul colegilor de la Sec╚Ťia Transport Tramvaie ╚Öi vagonul turn din dotarea Sec╚Ťiei.

Mobirise Website Builder
Spalare exterior Bozankaya
17.02.2023

Tramvaiele Bozankaya sunt preg─âtite pentru weekend-ul de deschidere a programului Timi╚Öoara Capital─â Cultural─â European─â 2023 de c─âtre echipa Sec╚Ťiei Transport Tramvaie.

Mobirise Website Builder
Intretinerea agregat diesel
17.02.2023

Dac─â nu a╚Ťi avut ocazia s─â vede╚Ťi partea "ascuns─â" a troleibuzelor, colegii de la Sec╚Ťia Transport Troleibuze au surprins aceste instantanee la ac╚Ťiunile de spalare a motoarelor de azi, 17.02.2023

Mobirise Website Builder
Intretinerea liniei cale in depou
16.02.2023

Echipele Sec╚Ťiei Infrastructur─â se ocup─â zilele acestea de repara╚Ťia liniei cale din cadrul Depoului D├ómbovi╚Ťa pentru a asigura condi╚Ťii de circula╚Ťie ├«n deplin─â siguran╚Ť─â at├ót pentru manevra╚Ťii tramvaielor, c├ót ╚Öi pentru colegii din echipele ce lucreaz─â pe platforma ╚Öi pentru a men╚Ťine integritatea tramvaielor care se afl─â garate pe liniile din depou.

Mobirise Website Builder
Intretinere statii transport naval
16.02.2023

Preg─âtiri de prim─âvar─â...├«n cur├ónd, vapora╚Öele se vor lansa din nou la ap─â. P├ón─â atunci, colegii din cadrul Sec╚Ťiei Transport Naval au ├«nceput cur─â╚Ťenia ├«n sta╚Ťiile ╚Öi pontoanele STPT.

Mobirise Website Builder
Intretinerea liniei cale
14.02.2023

In seara de 13/14 februarie, echipele Sec╚Ťiei Infrastructur─â au cur─â╚Ťat linia cale din zona Prefectur─â - Hotel Continental

Mobirise Website Builder
Igienizarea microbuzelor scolare
13.02.2023

Microbuzele de pe liniile ╚Öcolare sunt preg─âtite pentru ultima s─âpt─âm├ón─â ├«nainte de vacan╚Ť─â...curate ╚Öi igienizate pentru elevii care le folosesc zilnic ca mijloc de transport spre/dinspre ╚Öcoal─â.

Mobirise Website Builder
Igienizarea troleibuzelor
10.02.2023

Igienizarea autobuzelor folosind aparatul de sp─âlare cu presiune u╚Öureaz─â munca echipei de cur─â╚Ťenie

Mobirise Website Builder
Curatire a liniei cale
07.02.2023

├Än condi╚Ťiile meteo actuale ╚Öi a situa╚Ťiei carosabilului, cur─â╚Ťenia liniei cale sus╚Ťine buna circula╚Ťie a tramvaielor pe raza ora╚Öului.

Mobirise Website Builder
Lucrari la linia cale
03.02.2023

In noaptea de 2/3 februarie, echipa Sec╚Ťiei Infrastructur─â a realizat lucr─âri curente ├«n re╚Ťeaua liniei cale aflate la intersec╚Ťia str─âzii Ana Ipatescu cu strada Gr─âdinii, linie cale care deserve╚Öte liniile de tramvai 7 ╚Öi 2.

Mobirise Website Builder
Igienizare in statii
02.02.2023

├Än seara de 01.02.2023, echipele STPT au realizat cur─â╚Ťenie ├«n numeroase sta╚Ťii de pe raza ora╚Öului.

Mobirise Website Builder
Interventie in urma unui incident rutier
31.01.2023

Ca urmare a unui accident rutier petrecut ├«n noaptea de 30.01.2023, echipele Sec╚Ťiei Infrastructur─â s-au aflat ast─âzi ├«n zona Kaufland- comuna Dumbr─âvi╚Ťa, pentru a dezafecta resturile st├ólpului dobor├ót ├«n urma impactului. St├ólpul de sus╚Ťinere ├«n cauza ancora linia contact necesar─â circula╚Ťiei liniei M14, linie metropolitan─â care asigur─â legatura ├«ntre Timi╚Öoara ╚Öi comuna limitrofa.

Mobirise Website Builder
Deszapezirea statiilor
27.01.2023

├Än cursul dimine╚Ťii de 27.01, echipele STPT au fost prezente pe traseele din ora╚Ö, ├«ndep─ârt├ónd z─âpad─â din sta╚Ťiile mijloacelor de transport.

Mobirise Website Builder
Igienizare in garaj
30.01.2023

Liniile școlare beneficiază de vehicule igienizate atât în interior, cât și în exterior, mai ales ca vremea a fost îngăduitoare în aceste zile.

Mobirise Website Builder
Inainte de igienizarea vehiculelor
14.01.2023

V-am prezentat in numeroase randuri activitatea de igienizare a vehiculelor, dar iata cum arata acestea inainte de inceperea acestei operatiuni.
Link foto la rezolutie mare.

Mobirise Website Builder
Igienizarea vehiculelor in depou
22.01.2023

Vremea a fost mai ├«ng─âduitoare ast─âzi ╚Öi colegii de la Sec╚Ťia Transport Troleibuze au efectuat igienizarea mijloacelor de transport

Mobirise Website Builder
Cursuri de limba engleza
12.01.2023

O parte din colegii no╚Ötri din dispecerat, echipele de control ╚Öi punctele de v├ónzare titluri de c─âl─âtorie s-au re├«ntors pe b─âncile ╚Öcolii. STPT a demarat o serie de cursuri de limba englez─â care s─â ofere posibilitatea interac╚Ťiunii pozitive cu viitorii turi╚Öti ce se orienteaz─â spre utilizarea transportului public ├«n vizita lor prin Timi╚Öoara Capital─â European─â a Culturii 2023.

Mobirise Website Builder
Igienizare in statii
11.01.2023

Vremea neprielnica din aceste zile nu ne-a ├«mpiedicat sa continu─âm cur─â╚Ťenia ├«n sta╚Ťiile mijloacelor de transport de pe raza ora╚Öului

Vezi aspecte din activitatea noastra din 2022
Mobirise Website Builder
Autobuzele Karsan
29.12.2022

Au sosit primele autobuze electrice! Acestea ies în aceste zile în primele probe pe traseele din oraș și primesc deja aprecierile timișorenilor. Drumuri lungi și bune!

Mobirise Website Builder
Inainte de Craciun
23.12.2022

Ultimele zile din an, ne-au găsit în pregătiri pentru ieșirea Tramvaiului lui Moș Crăciun pe traseele din oraș.
Ne-am bucurat, ca în fiecare an, când am primit colinda colegilor noștri, Mile Novacovici, Frigli Marian și Ilie Cicoare, și ne-am entuziasmat de vizita propriului nostru Moș Craciun, Norbert Popovici, care se va afla alături de colegii vatmani pe Tramavaiul Moșului.

Mobirise Website Builder
Activitate Sec╚Ťia Transport Troleibuze
19.12.2022

Echipele Sec╚Ťiei Transport Troleibuze s-au aflat la datorie ╚Öi ├«n acest sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â. Unii au participat la cur─â╚Ťarea vehiculelor, al╚Ťii au ├«nlocuit graficele deteriorate de pe traseele troleibuzelor.

Mobirise Website Builder
Curatire canal sina
13.12.2022

Colegii din cadrul Sec╚Ťiei Infrastructur─â au desf─â╚Öurat ├«n cursul nop╚Ťii trecute ac╚Ťiuni de cur─â╚Ťenie a canalului ╚Öinei pe traseele din ora╚Ö.

Mobirise Website Builder
Ridicare de la apa ambarcatiuni
10.12.2022

Vapora╚Öele STPT se preg─âtesc de iernat...colegii no╚Ötri de la Sec╚Ťia Transport Naval ridic─â de la apa ambarca╚Ťiunile ce vor andoca pe platforma din bulevardul D├ómbovi╚Ťa. Le vom revedea la prim─âvar─â, preg─âtite de noi plimb─âri pe Canalul Bega.

Mobirise Website Builder
Igienizarea statiilor
07.12.2022

Noaptea de Sf.Nicolae a adus colegii no╚Ötri ├«n sta╚Ťiile STPT unde au cur─â╚Ťat ╚Öi igienizat at├ót sta╚Ťiile, c├ót ╚Öi perimetrul adiacent acestora.

Mobirise Website Builder
Lucrari la linia de contact
01.12.2022

Colegii no╚Ötri de la Sec╚Ťia Infrastructur─â lucreaz─â chiar dac─â mul╚Ťi dintre noi suntem liberi ├«n aceast─â perioad─â. Zilele acestea sunt in desf─â╚Öurare lucr─âri la re╚Ťeaua de contact de pe raza localit─â╚Ťii Ghiroda.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in depou
30.11.2022

Profit─âm de zilele ├«n care tramvaiele se afl─â ├«n depou pentru a reu╚Öi s─â igienizam un num─âr c├ót mai mare de unit─â╚Ťi, fie c─â sunt tramvaiele noi, Bozankaya, sau cele cu vechime pe platforma din bulevardul D├ómbovi╚Ťa.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in garaj duminica
27.11.2022

Dac─â e weekend, e timpul pentru cur─â╚Ťenie mai serioas─â...de aceast─â dat─â, v─â prezent─âm autobuzele Sec╚Ťiei Transport Auto care au trecut cu brio proba jetului de spum─â. De luni, le ve╚Ťi g─âsi pe traseele S.T.P.T. mai curate ╚Öi preg─âtite de drum.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in depou
24.11.2022

Indiferent de vremea de afar─â, cur─â╚Ťenia interioar─â/exterioar─â a troleibuzelor se realizeaz─â de echipele din cadrul Sec╚Ťiei Transport Troleibuze. Echipa╚Ťi cu ╚Ťinutele de iarn─â, ├«narma╚Ťi cu mopuri, lavete ╚Öi solu╚Ťii de cur─â╚Ťenie, colegii no╚Ötri sunt la rampa de sp─âlare.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule in garaj
19.11.2022

Sec╚Ťia Transport Auto realizeaz─â igienizarea ╚Öi cur─â╚Ťenia autobuzelor ╚Öi microbuzelor ╚Öi la sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â

Mobirise Website Builder
Lucrari la infrastructura
15.11.2022

Lucr─ârile la linia cale din sensul giratoriu aflat la intrarea pe Calea Buziasului au fost finalizate. Colegii din Sec╚Ťia Infrastructur─â au f─âcut ultimele probe cu tramvaiul pe por╚Ťiunea ref─âcut─â ╚Öi bucla de la A.E.M. este din nou func╚Ťional─â.

Mobirise Website Builder
Lucrari la infrastructura
10.11.2022

Echipele Sec╚Ťiei Infrastructur─â au demarat lucr─âri la linia cale din Pia╚Ťa Gheorghe Domasneanu ├«n vederea ├«mbun─ât─â╚Ťirii siguran╚Ťei ├«n exploatare.

Mobirise Website Builder
Intretinere POS-uri
07.11.2022

P.O.S.-urile aflate ├«n mijloacele de transport sunt verificate zilnic ╚Öi defec╚Ťiunile constatate sunt remediate ├«nainte de ie╚Öirea ├«n traseu a mijloacelor de transport.
Orice defec╚Ťiune a acestora, survenit─â ├«n circula╚Ťie, poate fi sesizat─â colegilor din Dispecerat-telefon 0356 803 716 ╚Öi va fi remediat─â de c─âtre echipele noastre de interven╚Ťie.

Mobirise Website Builder
Igienizare statii
02.11.2022

Echipele STPT aflate pe traseu cur─â╚Ť─â zilnic sta╚Ťiile mijloacelor de transport, adun├ónd saci ├«ntregi de resturi aruncate pe l├óng─â co╚Öurile de gunoi aflate ├«n sta╚Ťii.

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule la sectia auto
31.10.2022

Angajatii din Sec╚Ťia Transport Auto realizeaz─â cur─â╚Ťenia interioar─â ╚Öi exterioar─â a mijloacelor de transport

Mobirise Website Builder
Igienizare vehicule si statii
30.10.2022

Colegii no╚Ötri de la toate sec╚Ťiile ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťile de igienizare ╚Öi la sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â. Tramvaiele, autobuzele, troleibuzele, ambarca╚Ťiunile, sta╚Ťiile de trotinete ╚Öi biciclete sunt cur─â╚Ťate ╚Öi preg─âtite pentru s─âpt─âm├ón─â viitoare.

Mobirise Website Builder
Igienizarea ambarcatiunilor si a statiilor
27.10.2022

Ambarca╚Ťiunile STPT ╚Öi sta╚Ťiile de pe malul Canalului Bega sunt igienizate zilnic pentru c─âl─âtorii no╚Ötri

Mobirise Website Builder
Igienizarea troleibuzelor
20.10.2022

Igienizarea troleibuzelor se efectueaz─â de c─âtre colegii no╚Ötri din cadrul Sec╚Ťiei Transport Troleibuze, pe platforma din bulevardul D├ómbovi╚Ťa.

Mobirise Website Builder
Igienizarea autobuzelor
18.10.2022

Igienizarea exterioar─â a mijloacelor de transport se realizeaz─â cu regularitate, sp─âl─âtoria profesional─â din cadrul Sec╚Ťiei Transport Auto fiind de un real sprijin ├«n munca colegilor din ehipele de cur─â╚Ťenie.

Mobirise Website Builder
Actiuni de control
13.10.2022

Continu─âm ac╚Ťiunile de control ╚Öi preven╚Ťie pe mijloacele de transport!
S─âpt─âm├óna aceasta, colegii no╚Ötri au fost sprijini╚Ťi de agen╚Ťi ai Poli╚Ťiei Locale Timi╚Öoara ╚Öi au aplicat 55 de sanc╚Ťiuni celor surprin╚Öi f─âr─â titluri de c─âl─âtorie sau f─âr─â titluri de c─âl─âtorie valabile.

Mobirise Website Builder
Camere de bord
11.10.2022

A inceput montarea camerelor de bord pe vehiculele ce nu sunt prevazute din fabrica cu asa ceva. Datorita multiplelor evenimente din trafic, un astfel de aparat e necesar la stabilirea vinovatiei celor implicati.

Mobirise Website Builder
Receptia noilor vagoane Bozankaya
10.10.2022

Continua procedurile de receptie a noilor vagoane, pe masura ce acestea sosesc de la producator.

Mobirise Website Builder
Vagoane noi de la Bozankaya
30.09.2022

In aceasta seara s-a descarcat cel de-al 13 vagon (1013) ce tocmai a sosit de la Berlin, unde a fost prezentat la expozitia InnoTrans 2022. Descarcarea s-a facut in zona pietei Badea Cartan.

Mai multe pe forumul societatii
Topic dedicat

Urmariti activitatea noastra si pe Facebook sau YouTube:


BacaF@2022-2023

Drag and Drop Website Builder